Let’s Sing, de nieuwe app hype?

Na Wordfeud en Draw Something nu met ze alle zingen?

Na maanden te hebben gepuzzeld en getekend, zijn we inmiddels allemaal wel weer toe aan wat nieuws. Let’s Sing brengt je iets nieuws, namelijk Draw Something, maar dan met muziek. Het werkt eigenlijk precies hetzelfde alleen moet je in plaats van wat tekenen nu wat zingen.

Ik moet zeggen dat dit natuurlijk een enorme fun-factor heeft, want de meeste mensen (inclusief ik) zijn geen Michael Bubble/ Adele. Dat is wat deze app dan natuurlijk ook leuk maakt om te spelen. Echter vind ik het wel gelijk een stuk minder interessant om tegen een wildvreemde aan te zingen, dus voor mij is dit echt wel een game tussen mij en vrienden/familie. Deze optie is ook beschikbaar, want je kan namelijk tegen wildvreemden zingen of tegen jouw facebook/ email vrienden.

De songs zijn heel verschillend van Stevie Wonder tot Jason Marz. Je kan kiezen uit 3 nummers van makkelijk tot moeilijk. Daarnaast is er een sneakpreview zodat je even kan luisteren hoe zo’n nummer ook al weer ging. Vervolgens kan je inzingen en daarna nog terugluisteren wat je gezongen hebt. Niet tevreden? dan kan je het gewoon opnieuw doen. Daarnaast kan je ook nog chatten met de tegenpartij.

Het nadeel in deze app zit toch ook in het zingen. Draw something of Wordfeud kon je stiekem tijdens je werk doen of als je zat te eten in de kantine, maar met Let’s Sing wordt dat wat moeilijker, misschien is de toilet van je werk een optie?

Je hebt een gratis versie en een betaalde versie. De betaalde versie kost 3,99 euro en is reclamevrij. Helaas is de app voorlopig alleen nog maar op de iPhone beschikbaar (wel te gebruiken op de iPad).

klik hier om de gratis versie te downloaden.          Klik hier om de betaalde versie te kopen

 

 

 

 

[ad]

 

bron: Sam

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter