TomTom heeft een flitser app (iPhone)

TomTom brent hun flitser app uit op de iPhone

Ook met TomTom gaat het natuurlijk minder de laatste tijd, want iedereen heeft tegenwoordig navigatie op hun mobiel. Tomtom probeert in ieder geval hun klanten op een andere manier te winnen. Zij hebben een app uitgebracht die je waarschuwt voor flitsers in de buurt. Vaste flitspalen, mobiele flitsers, trajectcontrole, het maakt niet uit voor deze app. De functies van de app:

– 95% dekking van vaste flitsers: ontvang duizenden up-to-date locaties van vaste flitsers en waarschuwingen voor andere typen flitsers zoals trajectcontroles en flitsers bij rood licht.(1)
– realtime updates van de locaties van mobiele flitsers: ontvang waarschuwingen voor mobiele flitsers, zoals meldingen van de TomTom Flitsers-community.
– nauwkeurig getimede waarschuwingen voor flitsers: ken de precieze locatie van een naderende flitser doordat de app de afstand in meters aftelt.
– ondersteuning bij trajectcontrole: bekijk je voortgang binnen trajectcontroles en zorg ervoor dat je gemiddelde snelheid langzamer dan de toegestane snelheid is.(1)
– vroegtijdige waarschuwingen voor flitsers om de hoek: de app detecteert zelfs flitsers die zich niet op jouw weg bevinden, maar geeft je een vriendelijke aankondiging zodat je niet wordt verrast als je een volgende afslag neemt.

Helaas zit er wel een maar aan, je moet namelijk lid worden van TomTom’s flitserservice en dit kost uiteraard geld. De eerste maand mag je het proberen voor 1,59 euro en daarna ga je meer betalen. Echter zou de informatie van TomTom wel als betrouwbaar kunnen worden aangemerkt, dus dat krijg je er wel voor terug. Als je geen abonnement neemt, dan werkt de app alleen als snelheidsmeter

[box]Klik hier om de app van TomTom te downloaden (gratis)[/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter