Acer toont de Iconia A110 en A210

Acer toont de opvolgers van de A100 en A200

Heel stilletjes heeft Acer hun twee opvolgers in de Iconia reeks getoond op de Computex. Het meest opmerkelijk er aan vind ik dat de A200 nog maar net op de markt is en dat zijn opvolgers al aangekondigd is. Er is nog niets bekend over wanneer deze tablets uitgebracht zullen worden en voor welke prijs exact. 

De Acer Iconia A110

Dit is regelrecht een opvolgers van de A100. Hij is nagenoeg hetzelfde, het design is enigzins aangepast, maar hij heeft 1 belangrijke update gehad, namelijk de Tegra 3 quad-core processor. Deze 7 inch tablet is hierdoor helemaal next-gen geworden. Hij heeft 1gb werkgeheugen, 8gb opslag en verder heeft hij microHDMI, MicroUSB, MicroSD. De verwachting van deze tablet is overigens dat hij voor 199 dollar (lees euro) op de markt zal komen.

De Acer Iconia A210

Net als de A110 heeft de A210 dezelfde specificaties als zijn voorgangers de A200. Dit is een 101. inch tablet met alle aansluitingen die je nodig zal hebben, zoals de A110. Ook hier is het grote verschil de Tegra 3 quad-core processor. Echter is er nog niet bekend wanneer deze tablet op de markt zal verschijnen en hoeveel hij gaat kosten. Ik verwacht dat hij rond de 300 euro zal gaan kosten, maar vermoedelijk zal dit 350 euro worden, gezien de prijzen die vandaag de dag worden gehanteerd.

[ad]

[ad]

bron: Engadget

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter