ANWB app voor Windows Phone

ANWB is verrassend toch wel een goede app voor al jouw verkeer zaken

 

Ik weet niet wat het is, maar ik ben niet zo’n ANWB fan op een of andere manier. Echter over hun nieuwste App voor Windows Phone ben ik wel te spreken. Deze app zorgt er voor dat je volledig op de hoogte bent van het file, flits en werkzaamheden nieuws. 

Er zijn verschillende ‘filters’ om te bepalen op welke wijze je snel kan checken waar de files en flitser staan.  Je kan gewoon scrollen in het tabblad files, flitser of werkzaamheden, maar er zijn meer opties.  Zou kan je zelf een route kiezen en vanuit die route bekijken of je files tegen komt, je kan op locaties zoeken, op regio of op wegnummer.

Tot slot zijn er nog meer opties in de app. Je kan namelijk vanuit de app direct bellen met de wegenwacht. Hierdoor heb je dus altijd het juiste nummer bij de hand. Daarnaast is het mogelijk om flitsnieuws te beluisteren. Hier krijg je dan de laatste ingesproken file/flits nieuws te horen. Dit is natuurlijk een prima optie voor als je in de auto zit en net het nieuws hebt gemist. Zo kan je dus even terugluisteren waar de files staan.

Er zit 1 bug in de app en dat is als je op locatie wilt zoeken, sluit de app automatisch af door een fout.

De app is gratis te downloaden op de Windows Marketplace, klik hier om naar de Marketplace te gaan.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter