Flipboard ondersteunt nu ook Google +

Na de update van Flipboard kan je nu  ook met Google + aan de slag

Google + is een van de grootste social netwerken van dit moment, maar toch gebruiken mensen het maar weinig. Toch denk ik dat Flipboard hier een steentje aan kan gaan bijdragen dat men het wel gaat gebruiken. Met Flipboard kan ik nu ook mijn kringen op Google + als magazine lezen.

Iedereen is fan van Flipboard en dat is logisch. Het is namelijk een zeer aantrekkelijk app die jouw social netwerk op een gave manier laat zien. Als Magazine. Ik gebruik de app dan ook regelmatig om door de status-updates, foto’s en video’s van mijn socials te bladeren. Ik moet eerlijk ben kennen dat ik voor facebook toch vaak gewoon de Facebook app gebruik, maar voor twitter gebruik ik hem vaker. Na de laatste update zal ik Flipboard nog vaker gaan gebruiken. Met name op mijn iPad. Er is namelijk geen fatsoenlijke Google + app te vinden in de App store. Doordat Flipboard nu Google + ondersteunt kan ik makkelijk door de foto’s en video’s in mijn kringen bladeren. Daarnaast kan je per kring bladeren, dat maakt het voor  mij zeker aantrekkelijk. Hierdoor kan je het nieuws wat je op dat moment wilt lezen goed scheiden.

Ik hoop dan ook dat Flipboard toch mensen over zal gaan halen om meer met hun Google + account te doen, omdat het simpel weg heel goed naast facebook te gebruiken is. Ik zal binnen kort eens een artikel schrijven op welke wijze ik mijn social media gebruik en dan zult u zien dat er bij mij voor Google + zeker een plaats is.

Flipboard is nu voor android en iOS beschikbaar en gratis te downloaden in de App store of de Playstore.

 

[ad]

bron: Flipboard

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter