Medion LifeTab krijgt goedkopere versie (299 euro)

In Duitsland is de Medion LifeTab S9512 verschenen voor 299 euro

In Nederland lopen we eigenlijk nog een versie achter van de Medion LifeTab, de ‘ aldi’  tablet, want Duitsland hebben zij al een nieuwere versie van deze tablet, die als grootste verschil een beter batterij had. Echter is er in Duitsland nu ook een goedkopere versie verschenen, de S9512 voor 299 euro.

Dit is natuurlijk gelijk interessant, want zoals je in mijn review van de LifeTab kon zien, levert Medion met hun tablet toch weer de kwaliteit die je van hen verwacht. Deze goedkopere versie is wel wat uitgekleed ten opzichte van zijn oudere broer. Hij heeft namelijk 16Gb opslag, geen camera aan de achterzijde en geen 3G. Dus mochten dit dingen zijn waar je geen waarde aanhecht, zou deze tablet wellicht wat voor je zijn. Ik had liever gezien dat zij de LifeTab die in Nederland verkopen zouden verlagen naar 300 euro, want die is online nog steeds voor 430 euro te koop en bij de Aldi lag hij onlangs voor 379 euro. Ik zou die ‘oudere tablet’ in ieder geval eerder kopen voor die prijs, dan deze uitgeklede versie. Persoonlijk vind ik dat zij juist de sterke kanten van de LifeTab uit deze versie hebben gehaald.

Of en wanneer deze goedkope versie in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend, maar ik heb Medion om een reactie gevraagd, dus ik ben in afwachting van hun bericht.

[ad]

bron: Tabletmagazine

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter