Nexus Q streamt al jouw media in huis

Nexus Q is Google zijn antwoord op de Apple TV

Met de Nexus Q kan je al jouw muziek, video’s en foto’s streamen naar jouw TV of stereo-instalatie. Het enige wat je nodig hebt is een android tablet of smartphone.

De Nexus Q zorgt er voor dat je al jouw muziek en video’s vanuit de cloud direct kan afspelen op je stereo of tv. Vervolgens kunnen vrienden die ook aangesloten zijn op de Nexus Q samen met jouw een playlist samen stellen.  Verder zijn er nog meer mogelijkheden zoals tegelijk spelen voor als je twee Nexus Q’s in je bezit hebt en youtube video’s afspelen. Je kan verbinding maken met bluetooth of NFC. Het apparaat is niet goedkoop, het zal voor 299 dollar op de markt komen en met 2 speakers erbij zal hij 399 dollar worden. Het apparaat heeft een mooi design, rond en zwart. Daarnaast zit er een lichtlijn die van kleur kan veranderen.

Mocht u zich afvragen wat NFC is.. Dat is een technologie waarbij je niets meer hoeft te doen dan de twee apparaten tegen elkaar te houden om verbinding te maken. De Google Nexus smartphone en de Nexus 7 tablet beschikken allebei over deze techniek. Zie hieronder de introductie video van de Nexus Q en hoe het werkt.

[ad]

 

bron: Google

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter