Nike + nu ook voor android (en iPhone)

De nieuwste Nike + app is uit voor android

Het gaat om de GPS app die er ook al een was voor de iPhone. Met de app kan je nu hardlopen en al jouw gegevens bij houden zoals je gewend bent op Nikeplus.com. Je kan hiermee dus je runs behouden, delen en vergelijken. Kortom voor de echte hardloopliefhebber…

De app heeft alle functies die je verwacht in een hardloop app. Hij houdt alles netjes bij en moedigt je aan als je dit nodig hebt. Daarnaast kan je snel jouw runs delen op Facebook zodat je vrienden je kunnen aanmoedigen. Nadat je hebt gelopen kan je ook weer jouw run vergelijken met de andere runs die je hebt gemaakt.

Helaas was bij de release van deze app nog al wat mis. Veel gebruikers klaagde over de app, dat hij bij opstarten al crasht. Uiteindelijk bleek dit een talen bug te zijn. Je zou hem in plaats van in het Nederland op Engels moeten zetten, dan was die probleem verholpen. Echter is het er inmiddels een update van de app, die dit probleem moet hebben opgelost.

Tevens waren er verschillende vragen of het onderdeel ‘Challenge’ terug zou komen in de app. Nike + gaf aan dat er nieuwe challenges aan komen.

Nog even voor de duidelijkheid deze android app werkt niet met de Fuelband van Nike+, daar komt een aparte app voor uit, deze zomer nog. De Fuelband app voor de iPhone is wel al verkrijgbaar in de app Store. Mijn advies is om Nike running te volgen op Facebook. Zij zijn actief en reageren snel op de gestelde vragen… Ga hier naar hun Facebookpagina.

Klik hier om de Nike + app voor android gratis te downloaden in de Play Store

De Nike + app voor iPhone is verkrijgbaar in de App store

Net zoals de Fuelband app:

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter