Tout: de Twitter voor video sharing

Wordt Tout de nieuwe Social Media hit?

Tout is een video sharing’s app/ community voor android en iOS. Tout heeft net zoals Twitter een simpele basis. Je kan namelijk bij twitter niet meer dan 140 woorden delen met jouw volgers en de rest van de wereld. Met Tout kan je niet meer dan 15 seconden video delen met de wereld. Dit is toch wel een nieuw concept en anders dan Youtube. Ik leg uit waarom.

Waarom is dit anders dan Youtube?

Youtube is ook gemaakt om video’s te delen natuurlijk, maar het grote verschil met Tout is dat video’s op Tout maar 15 seconden lang zijn (maximaal) hierdoor zijn ze dus makkelijk te uploaden zonder al te veel MB’s te verbruiken en makkelijk te downloaden met hetzelfde voordeel. De app Tout is snel en handig in gebruik. Je kan snel een videootje schieten en deze direct delen op Facebook, Twitter of via email. Dit is ook een verschil met Youtube, het uploaden bij youtube duurt wat langer en het direct delen is ook minder makkelijk dan bij Tout. Je hoeft niet alles perse te delen via andere social media, je kan elkaar ook gewoon volgen op Tout, zodat je direct weet of je vrienden wat hebben geupload. Je kan de video vervolgens ‘liken’  en ReTouten.

Zoals je al merkt ben ik aardig fan van Tout. Ik ben benieuwd of het aanslaat bij het grote publiek. Als je kijkt naar het succes van Twitter kan het haast niet anders, helaas worden we met ze alle langzaam Social Media moe, maar wie weet geeft Tout een nieuwe impuls. Voor meer info of om lid te worden check tout.com.

Tout is te downloaden in de Google Play store (gratis)

en hij is verkrijgbaar in de app store voor iOS (gratis)

zelf Whoopi is al op Tout, volg jij ook?

Wat is Tout?

[ad]

bron: androidworld

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter