Alarm instellen op jouw android tablet

Je kan jouw android tablet ook gebruiken als Alarm

Uiteraard is iedereen wel bekend met de analoge of digitale klok die er standaard wordt meegeleverd op een android tablet, maar die klok kan meer….

Zoals de titel al zegt, je kan hem ook als Alarm instellen. Als je op de klok (anaologe of digitale) widget klikt opent hij de app. Deze widget staat bij de meeste tablets standaard op het startscherm. Vervolgens kan je in de app een Alarm toevoegen. Je doet dit door rechtboven op het plusje te tikken. Vervolgens kan je een tijd instellen en de herhalingsdagen. Je kan het alarm een naam gegeven en het alarmgeluid uitkiezen. Er zit tevens een sluimerfunctie in. Als je klaar bent druk je op gereed en voila je wordt gewekt op het gekozen tijdstip. Je kan zoveel alarmen instellen als je wilt..

Je staat dan weer in het beginscherm van de app en ziet dat het alarm dan is toegevoegd en aanstaat (groene wekkertje). Hier kan je het alarm snel uit een aan vinken (tikken op het groene wekkertje). Tot slot kan je bij instellingen, rechtsboven aan, nog een aantal extra opties wijzigen. Je kan het alarm ook in stille stand aflaten gaan, het volume kiezen, de sluimerperiode en hoeveelheid bepalen en het  standaard alarmgeluid instellen.

Dit is dus een handig functie voor als je hem naast je bed neerlegt of je snel even een powernap neemt op de bank.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter