Amazing Alex HD een top puzzel game (iPad/android)

Amazing Alex HD is wederom een enorm leuke game van de makers van Angry Birds

Ik schrijf normaal niet zoveel game reviews, maar sommig zijn de moeite waard. Zoals Amazing Alex HD van Rovio. jaja, de makers van Angry Birds. Van Angry birds ben ik nooit zo’n fan geweest van Amazing Alex wel. Hieronder leg ik uit waarom..

Amazing Alex HD is een puzzel game voor de iPad en voor android tablets. Er is ook een normale versie, maar ik heb de HD versie geprobeerd op de iPad. Het puzzelen bestaat uit het op de juiste plaats zetten van allerlei voorwerpen in de kamer van Alex. Uiteraard begint het heel makkelijk en na ongeveer 30 levels begint het echt een uitdaging te worden. Je gaat aan de slag met voetballen, tennisballen, buizen, manden, boeken en ga zo maar door. Er zijn in totaal meer dan 100 levels beschikbaar en voor iedere level zijn er meerdere oplossingen te bedenken. Het uiteindelijke doel is om 3 sterren te veroveren per level.

Maar er is meer. Naast deze uitdagende levels, kan je zelf ook levels maken. Je kan met 35 voorwerpen een level in elkaar knutselen om deze vervolgens zelf te spelen, maar lekker is dat je hem ook kan uploaden naar het web, zodat iedereen jouw level kan spelen. Je kan zelf ook levels van andere downloaden om deze te spelen. En daar zullen op den duur natuurlijk de meest ingewikkelde levels tussen zitten.

Zie hieronder nog even de video over de gameplay van Amazing Alex HD. Ik vind het een enorm leuke game die ik blijf spelen zonder dat hij gaat vervelen. Hij is dan ook elke cent waard.

Klik hier om Amazing Alex HD voor de iPad te downloaden in de App store (2,39 euro)

Klik hier om Amazing Alex HD voor android te downloaden in de Play Store (2,45 euro)

[ad]

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter