Brandweertje, politieagentje en doktertje spelen in 1

Met Emergency ben je alles tegelijkertijd, en dan heb je het druk als hulpverlener!

Altijd al afgevraagd hoe druk hulpverleners het hebben bij een calamiteit? Dan is de game Emergency voor de iPad echt wat voor jou! Of als je gewoon graag doktertje speelt en altijd een keer bij de brandweer heb willen werken..

Emergency is een leuke game die laat zien hoe druk hulpverleners het hebben op een plaats van het ongeval. Jij bent degene met de touwtjes in handen. Jij maakt beslissingen wat je als eerst doet, wie je als eerste behandeld en wie je als eerst uit een brandende flat redt. Kortom een zeer leuke game om te spelen. Ondanks dat je snel moet handelen in de game, vind ik de gameplay wel wat langzaam. De animaties die jouw hulpverleners uitvoeren gaan vrij langzaam, maar dat neemt het plezier niet echt weg. Sterker nog soms is het ook wel lekker, want hoe verder je komt in de game hoe meer je moet doen op een plaats van een ongeval en dan zijn de schaarse rustmomentjes wel even lekker.

De game heeft een Campaign waar in je 13 levels kan spelen. Dat vind ik gelijk een minpunt want dat is wel wat weinig, echter kan je de levels wel opnieuw spelen en proberen je highscore te verbeteren, want door alle handelingen die je doet krijg je namelijk punten of bonuspunten. De eerste twee levels zijn nog vrij simpel, maar daarna wordt het steeds moeilijker en meer… Je kan dus je Highscores verbeteren, maar daarnaast ook achievements behalen. Jouw Highscore en achievements zijn vervolgens weer gekoppeld aan jouw gamecenter waardoor je ook jouw overwinningen kan vergelijken met jouw vrienden en dat geeft altijd weer een leuk element aan een game.

De game is van duits komaf, dus dat is wel een minpuntje, daarnaast is hij niet in het Nederlands beschikbaar. Je kan hem dus op ze duits, Engels, Pools (? dat snap ik nooit), Spaans en Frans spelen. Wie weet bij de volgende updates ook Nederlandstalig, maar daar is niet over bekend.

Emergency is in de app store te downloaden voor 2,99 euro (iPad only)

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter