iPad app voor Google +

De officiele Google + app is uit voor de iPad

Goed nieuws voor alle Google Plussers onder ons. De officiele app is nu uit en ik vind hem toch verrassend. Hij is snel en strak weergegeven. Het is wel even wennen en hij is nog niet erg uitgebreid.

 

Wat met name wennen is, is de manier van navigeren in de app. Je bent normaal gewend om op de iPad van boven naar beneden te scrollen, in deze app moet het van links naar rechts. Ik vind het op zich niet vervelend maar ik merk dat ik iedere keer naar beneden wil scrollen en dat ik vergeet dat ik naar rechts moet.

Uiteraard kan je al jouw kringen bekijken of per kring bekijken wat je wilt. Verder kan je niets met kringen doen, dus die opties zal men misschien bij een update gaan toevoegen. Daarnaast kan je jouw profiel bekijken, uiteraard een post maken/ foto delen of locatie delen. En een hangout starten. Vervolgens kan je in de hangout vanaf de iPad ook nog niet zoveel, maar vanaf de andere kant kan men wel schermdelen. Je hebt verder wat basis instellingen die je kan aanpassen en je kan de pushberichten instellen.

Al met al een mooie app die in ieder geval mooi ontworpen is, net wat anders dan de rest en snel is. Echter missen we nog wel wat Google + opties, maar dat zal hopelijk een kwestie van enkele updates zijn. Mocht je de iPhone app al gebruiken op de iPad dan moet je die even updaten en anders kan je de Google + app gewoon downloaden in de app store.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter