Preview Windows Phone 8 en features

De afgelopen dagen is er een hoop nieuws over Windows Phone 8 opgedoken online

Het wordt steeds duidelijker hoe Windows Phone 8 eruit gaat zien en welke mogelijkheden het allemaal heeft. Inmiddels is er een preview video en enkele nieuwe screenshots…

TheVerge zetten een video online van een emulator van Windows Phone 8 waar toch een hoop mogelijkheden duidelijk worden. Zoals het nieuwe startscherm met de grotere en kleinere tiles.  Het nieuwe notificatie centrum waarin je kan regelen wat je op je lockscreen ziet. De backup mogelijkheden voor apps, berichten en foto’s en video’s. Daarnaast kan je jouw data limieten per maand instellen, meer thema-kleuren kiezen en is internet Explorer enorm verbeterd. Internet Explorer is uitgebreider en je hebt nu bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf te bepalen welke knoppen je aan zet in je taakbalk. Verder laten ze de nieuwe opties voor de camera en Xbox live app zien. Zie de video hieronder:

Internet Explorer 10

Inmiddels zijn de nieuwste screenshot van de IE ook uitgelekt. Je ziet in het screenshot de instellingen van IE. Hierin zie je dus dat je de button op de talkbalk kan aanpassen, Bing als Google instant kan laten werken en bepaalde cookies van een bepaalde website kan blokkeren.

 

Tevens liet een Italiaanse blogsite nog een screenshot zien van Windows Phone 8 over instellingen voor tekst. Je kan zelf de grote van de tekst in stellen en een vergrootglas gebruiken en zelf bepalen of je de tekst op hoog contrast kan bekijken. Tot slot werd er nog bekend dat je met Windows Phone 8 ook screenshots kan maken door de homeknop en de cameraknop in te drukken, iets wat we ongeveer gewend zijn van iOS.  Kortom allemaal kleine feitjes maar het toont wel aan dat Microsoft goed nadenkt over Windows Phone 8 en proberen zoveel mogelijk het gebruikersgemak te verbeteren.

[ad]

 

bronnen: Theverge en PhoneArena en Plaffo

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter