Rabobank maakt hele goede Olympische Spelen app

De beste Olympische Spelen app van 2012!

Er zijn al verschillende apps in de app stores te vinden, maar ik vind deze app ‘ zin in goud’ van de Rabobank toch wel een uitblinker en hij is nog gratis ook!

Inmiddels ben ik druk bezig met testen van apps voor de Olympische spelen om te kijken wat ik zelf het fijnste vind werken en waar ik de meest informatie uit haal. Rabobank heeft een app ontwikkeld genaamd ‘zin in goud’ en die is wat mij betreft de beste app voor de Olympische Spelen 2012. Hij is zeer uitgebreid en overzichtelijk, daardoor makkelijk in gebruik.

In de app vind je alle sporten, alle sporters en alle data wanneer wat wordt gespeeld, waar en door wie. Kortom alles wat ik wil weten van de Olympische Spelen. De android versie is wat simpeler uitgevoerd, maar ook daar kan je alle informatie vinden die je wil vinden. Ik heb het in deze review even over de iPad versie, omdat ik die het meest indrukwekkend vind. In de app heb je link een menu, waar je verschillende manier kan vinden om jouw sport, sporter of datum op te zoeken. In de rechterkolom hebben ze een soort enorme Excel sheet weergegeven, waarin je echt heel makkelijk jouw sport kan op zoeken en gelijk kan zien wanneer de wedstrijden zijn, wanneer de finales zijn. Als je vervolgens doorklikt kan je zien welke sporters er allemaal deelnemen. En als je niets wilt missen heb je dan weer een mogelijkheid om dat event in jouw agenda van de iPad te zetten of pushberichten te ontvangen.

Als het echt gaat beginnen houdt de app standen, klassementen en medailles bij op een overzichtelijke manier. Dit is eigenlijk alles wat ik in een Olympische Spelen app zoek en alles is lekker in het Nederlands. Naast deze functies zijn er nog verschillende functies toegevoegd aan deze app. Zo kan je ook Sporters op zoeken, wat informatie over ze vinden en gelijk zien wat zij als laatste op Twitter hebben getweet. Verder is er nog een knipoog naar vroeger, een blog en nog meer twitter intergratie. Als laatste functie kan je ook met deze app mobiel betalen in het Holland Heineken Huis, het moet niet gekker worden!  Kortom als je op zoek bent naar een goede Olympische Spelen app, is dit echt de aanrader van deze spelen 2012.

Klik hier om de ZinInGoud app voor de ipad/phone te downloaden in de app store (Gratis)

Klik hier om de ZinInGoud app voor android te downloaden in de Play Store (Gratis)

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter