UPC komt met TV kijken op je tablet/ iPad

UPC is bezig met Project Horizon en dat komt hopelijk deze zomer nog

UPC is een van de weinige grote aanbieders die nog niet tv kijken via je tablet of iPad aanbiedt, maar daar komt verandering in. We hebben niets voor niets gewacht, want UPC komt met Project Horizon

Project Horizon van UPC maakt nog veel meer mogelijk dan alleen live TV kijken via jouw tablet of iPad. Ze hebben eigenlijk alles aangepakt, de manier van navigeren, het ‘ on demand’ gedeelte en eigen video’s streamen. Kortom zij willen meer gaan bieden dan wat de andere aanbieders momenteel doen.

Je kan voortaan gewoon zoeken in jouw TV naar het programma wat je wilt zien. Je hoeft dus niet meer door de TV-gids te scrollen. Zij kondigen aan dat het voor iedereen beschikbaar zal worden:

Niet alleen het uitgebreide zenderaanbod, maar ook DVR, Programma Gemist en de UPC On Demand-bibliotheek”

Daarnaast is het ‘ on demand’ gedeelte uitgebreid meer films, seizoenen, series en concerten. Dit alles zal in een nieuwe navigatie bar te zien zijn. Tot slot voegen zij de optie toe om jouw eigen media van bijvoorbeeld je iPhone (zie video) te streamen naar jouw TV via de decoder van UPC. Daarnaast kan je ook de TV bedienen met jouw smartphone. Hoe dit allemaal precies gaat werken enof het werkt is allemaal nog niet duidelijk, maar ik vind dit al met al veel belovend. Als UPC-abonnee kijk ik ieder geval uit naar project Horizon. Wanneer dit voor de consument beschikbaar komt is nog niet bekend, deze vraag heb ik neergelegd bij UPC. Er gaan echter geluiden dat het deze zomer nog op de markt gaat komen. Andere geluiden hebben het over dat het is uitgesteld naar het einde van het jaar. Over prijzen en verdere details helaas nog niets bekend, maar je kan je inschrijven voor het laatste nieuws op de website van UPC. Hieronder de introductie video’s.

[ad]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter