update voor Nokia OV

Nokia OV, ookwel Nokia Transport genoemd krijgt versie 2.1

Helaas hebben wij in Nederland nog niet zo heel veel aan Nokia OV, want in Nederland worden momenteel alleen Amsterdam en Rotterdam ondersteund, maar Nokia belooft dat er binnenkort meer beschikbaar zal komen.

Het belangrijkste van de update is dat je nu direct vanaf jouw locatie kan zien waar het OV naar toe rijdt, vanaf waar en hoe laat. Uiteraard superhandig als je snel de bus wilt halen ergens naar toe. Helaas werkt deze optie nog niet echt in Nederland. Zoals ik al zei Nokia OV ondersteund momenteel alleen Rotterdam en Amsterdam. Hier werkt het prima, maar in Rotterdam wordt alleen nog maar de RET ondersteund en heb je geen timetables. Ik sprak Nokia NL laatst en zij gaven aan dat er iedere dag nieuwe gebieden worden toegevoegd en dat dit in Nederland ook gaat gebeuren, echter wanneer is niet bekend.

Zodra er meer gebieden in Nederland worden ondersteund zal deze app ook steeds handiger worden. Ik gebruik hem zelf wel regelmatig als ik in Rotterdam ben, en ik heb er 1 woord voor: Handig!

Helaas kunnen veel mensen de app niet vinden op de marketplace op een of andere manier. Als je vanaf je Nokia Lumia naar deze link gaat moet het wel lukken.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter