De Ringbow: beste controller voor de iPad?

De Ringbow is een tablet controller in de vorm van een ring

Het idee is op zich heel simpel een ring met een knopje. Hun ideeën over hoe je dit kan gebruiken lijken eindeloos. Zij zien het als ideale tool voor gamen op een tablet en meer.Kickstarter is een website waar je jouw concept kan droppen en vervolgens ‘ investeerders’  kan vinden tot je genoeg geld bij elkaar hebt. Ringbow is ook zo’ Kickstarter project en succesvol want hij is inmiddels in de maak. De Ringbow is een zoals ik hierboven al zij een ring met een knopje. Zie de onderstaande twee video’s hoe de ontwikkelaars het hebben bedacht en wat je er allemaal mee zou kunnen doen.

Je zou het als afstandbediening voor je tablet kunnen gebruiken, maar ook als hulp bij bijvoorbeeld tekenen of schrijven op je tablet. Het knopje is niet alleen in te drukken, maar heeft ook 4 kanten waar je hem naar toe kan bewegen (vergelijk het met de Apple Remote). Hierdoor is hij dus echt multifunctioneel in te zetten.

Ik moet zeggen dat ik zeker de functionaliteit van dit apparaatje zie en er toch enthousiast van wordt. Of het echt bruikbaar is, is even de vraag. Met andere woorden kan je nog een beetje fatsoonlijk tikken als je de ring om hebt, zit hij comfortabel? Werkt het? reageert hij goed? Dat zijn wel vragen die ik mezelf stel.. Daarnaast is hij ook best duur 65 dollar….

Wil je mee weten of hem bestellen in de pre-order kijk dan even op hun website….

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter