De update Jelly Bean voor de Transformer 300

Veel positieve geluiden na de update Jelly bean voor de Transformer 300

De Asus Transformer 300 heeft vorige week de update gehad naar Jelly Bean en iedereen is positief. Hij is sneller en stabieler. Wel zijn er wat problemen bij sommige, maar niet op grote schaal…Als jij de update nog niet binnen hebt gehaald voor de Asus Transformer 300 dan moet je het even handmatig checken. Dit kan je doen via instellingen en dan software update. Het kan zijn dat hij niet automatisch is gepusht naar jouw Transformer.

Als je hem er inmiddels op hebt staan, zal de Transformer 300 een stuk sneller moeten zijn. In eerste instantie zie je niet heel veel nieuwe dingen in het besturingssysteem, maar de snelheid en stabiliteit zal echt merkbaar moeten zijn. Je hebt nu touchinput als je op een icoontje drukt en alles start sneller op en werkt beter. Dit zijn in ieder geval in grote lijnen de verbeteringen van Jelly Bean. Daarnaast is Google now toegevoegd, het nieuwe paradepaardje van Google. Vergelijkbaar met Siri (ja ik weet het niet helemaal, maar om het in 1 zin samen te vatten)

Zijn er dan ook problemen?

Niet echt eigenlijk. In ieder geval niet op grote schaal nadat ik alle websites en forums heb doorgelezen. Er zijn wel mensen die problemen ervaren met de internetverbinding of GPS. Sommige melden ook dat hij na de eerste keer opstarten wel wat langzaam en happerde, maar dat dat na enige tijd weer weg was en dat hij nu super draait. Wat je kan doen als je problemen ervaart is na de update naar Jelly Bean is even een harde reset geven en kijken wat hij dan doet. Als dit niet lukt kan je altijd contact opnemen met de helpdesk van Asus, maar daar wordt je helaas meestal niet vrolijk van…

[ad]

asus transformer pad 300 r

bron: gehele internet

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter