Multitasken met de Samsung Galaxy Note 10.1

De Samsung Galaxy Note 10.1 is momenteel de beste multitasker

Multitasken is bij tablet vaak nog een issue en stof voor discussie. De ene zegt dat je beter op android kan multitasken en de ander zet iOS boven aan. De Galaxy Note 10.1 laat zien dat je wel degelijk met android kan multitasken

Wat dat betreft heeft Samsung met de Galaxy Note 10.1 wel iets in handen wat andere tablets niet hebben. Ik vind persoonlijk dat multitasken op een tablet nog niet goed wordt uitgevoerd op zowel android of iOS. Beide platformen hebben zo hun eigen voordeeltjes op dat gebied. Zo kan je op de iPad bijvoorbeeld muziek of geluid luisteren terwijl je wat anders aan het doen bent. Daarin tegen heeft android weer widgets en het snel wisselen tussen apps. De Samsung Galaxy Note 10.1 pakt het anders aan. Hierop zit een splitscreen functie. Hiermee kan je bepaalde apps naast elkaar in 1 scherm gebruiken. Bijvoorbeeld de browser en een notitieblok of Polaris Office (powerpoint) en een notitieblok. Hierdoor kan je natuurlijk perfect multitasken. Tijdens het bekijken van een powerpoint of video aantekeningen maken of tijdens het video kijken rustig op internet surfen, zijn wat voorbeelden wat je er mee zou kunnen doen.

Wat mij betreft is de Samsung Galaxy Note 10.1 op dit moment de tablet om mee te multitasken en kan ik  niet wachten tot ik hem  mag reviewen. Ik zie mij als student wel al zitten met deze tablet in de collegezaal, aantekeningen maken, alvast wat op zoeken op internet, een powerpoint maken en je mail checken kan nu allemaal tegelijk. Zie de onderstaande video voor wat extra uitleg.

De Samsung Galaxy Note 10.1 is inmiddels verkrijgbaar in Nederlande bij de volgende webwinkels:

[table id=56 /]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter