Asus padfone 2

Asus Padfone 2 eerste specificaties

De Asus Padfone 2 duikt ergens op in Benchmark test

De Asus padfone is niet echt een groot succes geworden, terwijl de Padfone die wel in huis had. Zal de Padfone 2 het beter gaan doen?

De Asus Padfone is ergens in 2011 verzonnen, ongeveer enkele maanden nadat ik ben begonnen in de wereld van tablets. In 2012 was hij eindelijk beschikbaar in Taiwan en nog een paar landen, maar helaas hebben wij in Nederland nooit mogen genieten van de Padfone. Doordat de Padfone een smartphone, tablet en netbook in 1 is, zou hij eigenlijk met een abonnement verkocht moeten gaan worden, maar de Nederlandste providers hadden hier geen trek in, waardoor de Padfone nooit in Nederland op de markt is gekomen.

Misschien dan maar goede hoop dat de Asus Padfone 2 wel naar Nederland komt, doordat iets of iemand er nu wel in wil geloven. De Asus Padfone 2 wordt in ieder geval ergens begin 2013 verwacht, ze hebben dus nog alle tijd om goed te onderhandelen. Overigens hoop ik dat het begin 2013 wordt, want als we naar de Padfone kijken, dan was er nog wel wat vertraging….

Maar het nieuws van vandaag is dat de Asus Padfone 2 ergens in een benchmark test is opgedoken, tenminste dat denkt men. Hieruit zou blijken dat de Padfone 2 een Quad-core Snapdragon S4 processor zal krijgen. Daarnaast zou hij mogelijk 2 gb aan werkgeheugen hebben, meer is er nog niet bekend. Of de Padfone 2 een nieuw uiterlijk krijgt is ook nog niets bekend, we zullen het hier dus even mee moeten doen. Hij zal dus in ieder geval sneller worden (en dat is uiteraard niet raar)…

Toch blijf ik de Padfone in de gaten houden en mocht er meer nieuws naar buiten druppelen leest u dat uiteraard hier bij ons, op digimind.nl

[ad]

Asus padfone 2

 

bron: Pocketnow

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter