Greetz: ook op de iPad kaartjes versturen

Greetz.nl is de bekendste kaartjes website van Nederland

En nu is het dus ook mogelijk om kaarten te versturen via de iPad. Een duidelijke app met heel veel keuze maar niet heel goedkoop.

Eerder maakte ik al een review over Cardagram, dit is ook een app waar je kaartjes mee kan versturen vanaf de iPad of iPhone, maar die is stukken goedkoper. Als je de Greetz app daar mee vergelijkt, heb je bij Greetz meer keuze en kan je bij Cardagram alleen maar je eigen kaartje maken in een standaard maat, maar daarin tegen kost Cardagram maar 99 cent per kaartje en is Greetz vanaf 2,50 euro per kaartje.

Zoals gezegd heb je bij Greetz enorm veel keuze. Je kan een account aanmaken zodat je kan sparen voor gratis kaartjes of kortingen. Je kan een adresboek aanmaken met een kalander zodat je niemand zijn verjaardag zal vergeten. Vervolgens kan je kiezen uit 10.000 verschillende kaarten, je eigen kaart maken of een cadeau uitkiezen. Je kan namelijk ook een cadeautje op sturen. Inmiddels zijn er zo’n 300 cadeau beschikbaar in de Greetz shop. Kortom een zeer complete app, waar eigenlijk maar 1 ding op aan te merken is… het is niet goedkoop!

Klik hier om de Greetz.nl app voor de iPad of iPhone te downloaden (gratis)

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter