surface zijkant

Microsoft Surface gaat geen 199 dollar kosten

De Microsoft Surface gaat meer dan 300 dollar kosten

Steve Ballmer gaf een interview waarin hij dit mededeelde. De Surface gaat tussen de 300 dollar en 700/800 dollar kosten..

Helaas was het misschien ook te mooi om waar te zijn, De Microsoft Surface voor 199 dollar. Microsoft zou de Surface zo goed in de markt gaan zetten om een boost te geven aan Windows 8, volgens eerdere geruchten. Helaas blijkt dit nu dus niet waar te zijn. De Microsoft baas Steve Ballmer gaf in een interview aan dat de Surface vanaf 300 dollar te koop zal zijn met uitloop tot 800 dollar. Normaal gesproken staat dollar ook voor euro, dus zal hij niet goedkoper van 300 euro worden.

Aan de ene kant is dit natuurlijk jammer, want voor 199 euro had ik graag een Surface tablet gekocht, maar aan de andere kant zou 300 of 399 euro euro ook niet zo’n slechte prijs zijn. Hier kan hij in ieder geval nog concurreren met de iPad. De Windows 8 tablets die we inmiddels gezien hebben hadden allemaal een ‘advies’ prijs rond de 699 euro, dus daar zit nog een flink gat, vind ik.

Toch blijft Steve er nog wel een beetje schemerig over en is de officiële prijs nog niet bekend gemaakt, het zou dus nog steeds meer kunnen worden dan 300 euro. Wie weet zetten ze hem wel in de markt vanaf 499 euro. 26 Oktober zal de Surface naast Windows 8 gelanceerd worden en dan zullen we weten hoe veel hij zal gaan kosten, maar ik verwacht ergens begin oktober toch wel iets van een bevestiging….

[ad]

surface zijkant

bron: seattletimes

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter