Asus Padfone 2

Specificaties Asus Padfone 2 zijn gelekt

Asus Padfone 2 krijgt 4.7 inch display

Men heeft de verpakking van de Asus Padfone 2 in handen gehad en hier uit vallen de specificaties op te maken, lees ze hieronder.

Eerder deze week werd er al bekend gemaakt dat de Asus Padfone 2 op 16 oktober getoond zal gaan worden door Asus. Nu druppelt er alvast langzaam informatie over uit. De Asus Padfone 2 verpakking zou door iemand gespot zijn en ergens op een Chinees forum werd door iemand een foto geplaatst. Of het hier echt om een juiste verpakking gaat is niet bekend. Het is ook niet bekend of dit uberhaupt om de Asus Padfone 2 gaat, maar het lijkt er in ieder geval wel op.

Volgens de verpakking zou de Asus Padfone 2 de volgende specificaties krijgen:

  • 4.7 inch Super IPS+ display met een resolutie van 1280×720 pixles
  • Quad-core Processor met een kloksnelheid van 1.5 Ghz
  • 2GB aan werkgeheugen
  • LTE ondersteuning, Bluetooth, Micro-USB
  • 13 megapixel camera

Die camera is bijzonder natuurlijk en heeft veel MP, maar dat zegt natuurlijk niet altijd alles. Daarnaast lijkt het er op dat de hardware even een opknapbuurt heeft gehad ten opzichte van de Padfone.  Uiteraard hebben we het uiterlijk nog niet gezien en hoop ik toch op iets nieuws. Uiteindelijk zou ik allang blij zijn als de Asus Padfone 2 dit keer wel naar Nederland komt. Het is nog even wachten tot 16 oktober en dan weten we meer. Veel je verder specificaties bekijken die er op de doos stonden, kijk dan op de onderstaande foto..

[ad]

Asus Padfone 2

bron: Engadget

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter