asus_padfone_2_

Alle informatie over de Asus Padfone 2

Gisteren werd de Asus Padfone 2 gepresenteerd aan het publiek

En vanaf gisteren stromen er ook allerlei video’s, foto’s en andere informatie binnen over de Asus Padfone 2. Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van al het nieuws over de Padfone 2.

Specifacties van de Padfone 2

Laten we beginnen bij de specificaties van de Padfone 2. De Padfone 2 heeft een 4.7 inch Super IPS+ display met een resolutie van 1280×720 pixels. Hij heeft een 1.5 Ghz Quad-core processor aan boord met 2Gb aan RAMgeheugen en 16Gb, 32 Gb of 64 gb opslag. Daarnaast heeft hij een 13 megapixel camera en is hij heel dun en licht. De Padfone 2 weegt samen met de Padstation ongeveer 650 gram. De Padfone 2 zelf weegt 135 gram. Voorlopig zal hij op Ice Cream Sandwich draaien en dat is wel bijzonder omdat de meeste smartphones nu op Jelly Bean gaan draaien, maar misschien zal de update snel volgen. Deze specs zijn voor de Padfone 2 zelf. Deze kan je vervolgens weer in een Padstation stoppen. Deze Padstation heeft niets bijzonders qua specs. Hij heeft een IPS display met een resolutie van 1280×800 pixels. Het voordeel is dat hij een eigen batterij heeft waardoor de batterijduur van de combinatie van deze twee onderdelen een batterijduur kan opleveren van 2 dageen.

zie hier een video van de specificaties:

Handson video’s

En uiteraard stromen direct de eerste hands-on video over de Padfone 2 binnen. Ik kan wel schrijven over hoe ik het design er uit ziet en hoe het precies werkt, maar ik zou zeggen bekijk die video’s hieronder en je hebt direct een goedbeeld. Wat natuurlijk opvalt aan de Padfone 2 is dat de Padfone op een andere manier in de Padstation gestopt wordt, namelijk verticaal. Dit is denk ik wel een verbetering voor de grip en manier van vasthouden.

en

en

Tot slot zal de Padfone 2 ook in het wit verkrijgbaar zijn en dat was zijn voorganger ook niet. Zie hieronder de video van Mobilegeeks over de witte versie:

Wanneer is hij verkrijgbaar in Nederland?

Nou dat is nog niet bekend. De Padfone 2 zal in ieder geval nog dit jaar verkrijgbaar zijn in sommige landen, waaronder Taiwan. Over Nederland word nog niet gesproken. de prijs zal tussen de 600 en 800 dollar liggen voor een losse Padfone je betaald dan nog meer dan 160 euro voor de Padstation. En nu maar hopen dat hij via een provider verkocht gaat worden in Nederland.

[ad]

bron: Engadget

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter