Asus Vivo Tab RT

Asus Vivo Tab RT gaat 499 euro kosten zonder dock

De Asus Vivo Tab RT 32Gb gaat 499 kostenin Nederland

Vandaag was ik bij de opening voor de pers (en blogger) van de Windows Store in Amsterdam op de Kalverstraat. Hier vertelde een sales manager mij dat de Asus Vivo Tab RT binnenkort in de aanbieding gaat voor 499 euro.Ik moet je eerlijk zeggen dat het er allemaal niet duidelijker op werd vandaag, maar ik ga mij best doen het te verwoorden. Asus komt in het kort gezegd met 3 Vivo Tab Windows 8 tablets. Ze komen met de Asus Viv0 Tab, die draait op Windows 8. De Asus Vivo Tab RT, die draait op Windows RT en ze komen met de Vivo Tab Smart.  So far so good. Ter verduidelijking de Asus Vivo Tab en Vivo Tab RT zijn eigenlijk een soort Asus Transformer die we met android kennen, maar dan met Windows er op. De Vivo Tab Smart is een Windows 8 tablet zonder een keyboarddockstation, hier kan je een los toetsenbord bij gebruiken.

Echter qua prijzen van deze tablets ben ik helemaal de weg kwijt. De Vivo Tab zal vanaf 799 euro te koop zijn. De Vivo Tab RT vanaf 599 euro en de Vivo Tab Smart vanaf 499 euro. Echter vandaag stond ik te praten met een sales manager van die Windows Store en we hadden het over de prijzen van Windows 8 tablets en dat ze flink geprijsd zijn. Terwijl wij stonden te praten stond ik met de Vivo Tab RT 32Gb in mijn handen. Ik gaf aan dat ik 599 euro wel duur vond voor zo’n tablet. De manager wist mij toen te vertellen dat die Asus Vivo Tab RT in de aanbieding zou komen. Hij zou voor 499 euro in de winkels komen te liggen, zonder dock.

Echter online, bijvoorbeeld Hardware.info, lees ik dat de 64GB versie van de Vivo Tab RT 599 euro gaat kosten zonder dock, maar daar lees ik weer niets over een 32Gb versie en zijn prijs. Voorlopig ga ik er vanuit dat de Asus Vivo Tab RT vanaf 499 euro te koop zal zijn en dan 100 euro er bij voor de 64Gb (deze 100-euro-stap wordt wel vaker gemaakt) en met dock komt daar nog zo’n 130 euro bij. Een losse dock zal je 150 euro gaan kosten.

Ik zal in mijn volgende artikel nog wat schrijven over mijn ervaringen in de Windows Store, de reden om een RT tablet te kopen en welke tablets ik voor bij heb zien komen en wat ik er vond.

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter