De Asus Padfone 2 getoond in video

De Asus Padfone 2 is al gelekt, zie de video hieronder

Morgen 16 oktober zal de presentatie zijn van de Asus Padfone 2 in Milan, maar dit weekend lekte er al wat foto’s en een video van de Padfone 2.Zoals ik zei de Padfone 2 is opgedoken in een video online. Hierin is hij in zijn volle glorie alvast te zien. Hetgene wat het meeste opvalt is het design en de manier waarop je de Padfone in de Padstation klikt. Eerst was dat horizontaal en nu is dat verticaal.  Het lijkt er op dat dit beter is voor de manier van vasthouden en het aansluiten van de Padfone op de Padstation lijkt soepeler en beter te zijn dan bij de Padfone 1.

Over de specificaties werd nog niet gesproken, maar daar zijn inmiddels genoeg geruchten over de Asus Padfone 2 zou een quad-core Snapdrago S4 Pro processor krijgen een 4.7 inch display hebben en een 13 megapixel camera. De Padstation zou er voor moeten zorgen dat er een batterijduur gehaald kan worden van 2 dagen. Kortom het klinkt allemaal veel belovend, ik ben dan ook zeer benieuwd naar de presentatie van morgen.

Helaas is het nog niet duidelijk of de Padfone 2 wel naar Nederland komt. Zijn voorganger de Padfone heeft het nooit gehaald. Asus Benelux kon hiervoor geen retailer of provider vinden die hem wilde verkopen. Inmiddels zijn de eerste geluiden over de Padfone 2 wel wat positiever en lijkt het er op dat deze smartphone/tablet wel naar Nederland komt. Ook hier hoop ik morgen meer over te horen.

[ad]

Bron: NotebookItalia

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter