Microsoft Nederland surface

De Microsoft Surface nu wel of niet naar Nederland

Er lijkt verwarring te zijn of de Surface nu wel of niet in NL verkrijgbaar zal zijn

Microsoft Nederland heeft het zichzelf lastig gemaakt door hun website alvast aan te passen en daar de Surface tablet te vermelden. Hierdoor hebben ze misschien hun mond voorbij gepraat.Nadat dit op hun nederlandse website werd getoond, hebben zij gelijk een reactie gegeven aan nu.nl dat het geen signaal is dat het product nu ineens in het menu verschijnt. Als je bij producten kijkt zie je inmiddels dat de Surface is toegevoegd. Als je er op klikt wordt je doorgelinkt naar de engelse website over de Surface.  Microsoft Nederland geeft aan dat zij een nieuwe website hebben gehad wereldwijd en dat iedereen dus dezelfde website heeft waar de Surface is toegevoegd aan het menu. Als je dit checkt klopt dit inderdaad alle landen met de nieuwe website hebben de Surface tablet in het menu staan.

Ik snap alleen niet waarom Microsoft Nederland er zo moeilijk over doet. Komen de Surface tablets nou wel of niet naar Nederland. Het lijkt mij logisch dat het een wereldwijde lancering is en wat mij betreft is dit zeker wel een aanwijzing daarvoor, waarom zou Microsoft dan alvast bij ieder land de link in het menu zetten als je hem niet zou kunnen bestellen in dat land. Ik denk dat Microsoft Nederland gewoon niet zijn mond voorbij wilde praten en deze aankondiging wil bewaren voor de officiele lancering van Windows 8  25/ 26 oktober.

Kortom we hebben weer wat te schrijven, terwijl er weinig te schrijven valt. We moeten gewoon nog even wachten tot 25 oktober wanneer er een groot event gepland staat door Microsoft.

[ad]

Microsoft Nederland surface

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter