Eerste reviews van de Microsoft Surface

De grote websites hebben de Microsoft Surface gereviewd

Een aantal amerikaanse websites hebben de Microsoft Surface gereviewd. Over het algemeen zijn ze niet heel positief. Lees hieronder wat het algemene beeld is.Ik heb zelf twee review video’s over Surface uitgepikt. TheVerge en Engadget, de 2 grootste techblogs uit Amerika. TheVerge is niet heel positief en Engadget is juist positief. Het gemiddelde genomen is men meer negatief dan positief. De meeste website schrijven er over dat de Surface een geen ideale tablet is en ook geen ideale laptop. Het zit er een beetje tussen in en daarom niet handig in gebruik. Het formaat van de Surface is volgens Theverge niet echt lekker in de hand te houden en met de kickstand kan je hem niet op schoot gebruiken. Daarnaast geven zij aan dat de hoeveelheid apps nog te beperkt is.

Engadget daarin tegen is positiever over de Surface. Het design en de type Cover zijn volgens haar top-class en werken prima. Daarnaast is zij te spreken over multitasking en Windows RT. Wel geeft ze aan dat Windows RT zijn beperkingen heeft. Er is wel een desktop-modus, maar daar kan je niet op installeren. Het grappige is dat zij aangeeft dat zij de Type Cover juist heel fijn vind om te gebruiken, terwijl TheVerge het juist niets vind.

Alle andere website die een review hebben over de Surface hebben ongeveer dezelfde conclusies als TheVerge. Bekijk hieronder de twee video’s hieronder en oordeel zelf. Hopelijk kan ik binnenkort zelf aan de slag met de Surface tablet.

[ad]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter