Surface Phone

Microsoft werkt aan een Surface Phone

Microsoft zou aan een Windows 8 Phone werken

Dit lezen we niet voor het eerst, maar de Surface smartphone is in de maak.  Ze zouden al 4 maanden bezig zijn.

Het zijn chinese bronnen die dit gerucht de wereld in helpen, dus qua waarheidsgehalte weet je het nooit. Maar ik heb al eerder gelezen en zelf gezegd dat dit een logische stap voor Microsoft is. Een Surface smartphone zou volgens mij dezelfde functie moeten hebben als de Surface tablet, namelijk een interessant apparaat op de markt zetten, met goede specificaties zodat men enthousiast word voor Windows Phone 8, in dit geval.

De geruchten zijn dat we begin 2013 de Surface Phone moeten kunnen verwachten. Over specificaties of welke fabrikant er uberhaupt met Microsoft aan de haal gaat voor deze Surface Phone is niet bekend. Echter zou het natuurlijk goed kunnen dat Microsoft in het geheim zelf bezig is aan deze smartphone. Dat vind ik dan gelijk weer interessant, want wat vind Nokia, een trouwe partner  van Microsoft,  hiervan? Nou, heeft Nokia natuurlijk niet veel ’te vinden’ want het gaat niet goed met Nokia.

Aan de andere kant zou het voor Nokia ook van belang zijn dat Windows Phone 8 meer marktaandeel gaat winnen dan Windows Phone 7, want anders heeft Nokia toch wel een groot probleem qua de cijfertjes in de plus houden. In ieder geval wilde ik jullie even er op wijzen dat er dus een Microsoft Surface Phone in de maak is naar alle waarschijnlijkheid en dat hij waarschijnlijk pas begin 2013 op zijn vroegst op de markt zal komen.

[ad]

Surface Phone

bron: uwv

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter