Eerste geruchten over een iPad mini 2

De iPad Mini is nog maar net uit, maar de eerste nieuwe geruchten zijn er al weer

Er zijn veel lovende woorden voor de iPad Mini en iedereen is het er wel over eens dat het een mooi stukje hardware is, maar we missen 1 ding RETINAA

Misschien dat daarom deze geruchten al weer de kop op steken. Er zouden namelijk al weer aanvragen binnenkomen bij fabrikanten die er op wijzen dat Apple ergens half 2013 met een nieuwe iPad Mini willen komen en dan eentje met wel een Retina display. Het grote gemis wat iedereen nu ondervindt bij de iPad Mini. De resolutie zal 2048 x 1536  pixels worden, dat is een pixeldichtheid van 324 ppi. Nou weet ik dat een normaal mens dat weinig zegt, maar laten we zeggen dat is beter dan wat er op dit moment is. Kortom Apple wil met de iPad Mini weer een stapje omhoog.  Het zijn geruchten, dus wat er van waar is, is de vraag.

Het lijkt mij alleen wel duidelijk dat er zeker een vervolg op de iPad Mini zal komen en wat mij betreft zal deze ook zeker weten een Retina display hebben, want anders zou dat echt ver onder de innovatieve vleugels van Apple zijn. Echter hoop ik zelf dat Apple even wacht met een nieuwere versie, want binnen een jaar al weer een beter versie? Net zoals bij de iPad 4? Dit gaat mij een beetje tegen staan en je zou bijna zeggen dat dat Samsung-praktijken zijn, Judge!!

[ad]

bron: Slashgear

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter