Hij is er weer de Tablet Mania bij Media Markt

Media Markt heeft weer Tablet Mania deze week

Tablet Mania is inmiddels een begrip aan het worden net. Je krijgt deze week weer korting op accessoires bij tablets die je koopt bij de MediaMarktTablet Mania is ook deze keer weer hetzelfde als de vorige keer. Afhankelijk van de aankoopprijs van de tablet die je koopt krijg je korting op tablet accessoires. Als je een tablet koopt tot 150 euro krijg je 15 euro voordeel. Tussen de 150 en 300 euro krijg je 25 euro. Tussen de 300 en 450 euro krijg je 50 euro tegoed en bij een tablet die meer dan 450 euro kosten krijg je zelfs 75 euro tegoed om te besteden aan accessoires.

Net zoals de voorgaande keren krijg je maximaal 25 euro Tablets mania tegoed bij alle Apple iPads.

Bij de Media Markt verkopen zij verschillende tablets. Uiteraard de iPad 2 en nieuwste iPad, de iPad Mini, maar ook Samsung tablets, Asus Tablets en Sony Tablets. Wat misschien een interessante deal is, is de deal van de Samsung Galaxy NOte 10.1 hier krijg je 75 euro cashback van Samsung, waardoor hij 384 euro kost en daarbij krijg je nog 75 Tablet Mania tegoed voor Accessoires.

Helaas staan er nog geen Windows 8 tablets online met een leuke aanbieding, ik had gehoopt op de Samsung Ativ Tab met een leuke aanbieding, maar helaas…

Overigens heeft Mediamarkt ook nog verschillende webcombinaties met bijvoorbeeld iPads of de iPad mini die interessant kunnen zijn. Je krijgt bij aankoop van een iPad dan bijvoorbeeld een cover+stand voor een scherpe prijs. Kortom ben je van plan om een tablet of iPad te kopen dat is het misschien handig om dit tijdens de Tablet Mania te doen.

Tablet Mania loopt vanaf 26 november tot en met zondag 2 december.  Je kan uiteraard terecht in een van hun filialen of in de webshop!

[ad]

tablet mania media markt

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter