Pou! nieuwste hype voor android

Pou! de moderne versie van Tamagotchi, een hit!

Als je van de telekids generatie ben, dan ben je zeker opgegroeid met je eerste digitale huisdier, de Tamagotchi. Er is er nu 1 voor je android smartphone/tablet.

Ik zat vorige week te kijken wat mijn vrouw op haar telefoon zat te doen. Pou! zei ze. Toen ik er ook even mee gespeeld had, kreeg ik gelijk het Tamagotchi gevoel van vroeger terug. Het is een simpele gratis app waarin je een pou! moet verzorgen en vermaken. Kort gezegd je moet Pou! onderhouden anders gaat hij dood. Je moet hem eten geven, wassen, spelletjes spelen, laten slapen en ga zo maar door. Vervolgens kan je uiteraard centjes sparen (of kopen) om hem vervolgens leuk aan te kleden. Niet alleen je Pou! kan je aankleden, maar ook de achtergrond veranderen of de bal waar hij mee speelt.  Het is wel jammer dat Pou! alleen een beetje dikker wordt, maar niet echt van uiterlijk veranderd. Hoe langer je de game speelt hoe meer je vrijspeelt en des te leuker wordt het. Klinkt ontzettend suf, maar het is blijkbaar toch een enorme hit, want hij is al meer dan 1 miljoen keer gedownload. Hij heeft een eigen facebookpagina en is momenteel exclusief voor android. Dit is wel grappig, want meestal is iOS eerst, maar nu dus niet. Overigens wel een waarschuwing, het is misschien geen leuke game, maar wel zeer verslavend, dus eigenlijk is mijn advies begin er niet aan, want dan kom je er niet meer vanaf!

Op de website van Pou! wordt aangegeven dat hij snel komt voor iOS, maar er staat geen datum bij. Heb jij android op je smartphone of tablet, dan heb je geluk en kan je aan de slag. Klik hier om naar de Play Store te gaan om Pou! te downloaden (gratis).

 

inmiddels is Pou ook verkrijgbaar voor de iPad en iPhone, zie dit artikel.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (3)

  • Avatar

    my

    |

    Pou kan helemaal niet dood. Kon dat maar! Nu is het echt een doelloos spel…

    Reply

  • Avatar

    dagmar

    |

    Srry dat ik het. Zeg maar ik heb aan deze site echt niks ik vroeg of jullie wisten hoe je pou dood maakte maar ik ben er geen centimeter mee op geschoten. Srry ik kan er ook overheen hebben gelezen mar zover dat ik had gelezen zag ik echt niks….

    Reply

  • Avatar

    Nathan Digimind

    |

    Beste Dagmar,

    sorry dat ik niet gereageerd heb, maar er kan weleens per ongeluk een comment niet beantwoorden…

    bij deze: voor zover ik weet kan Pou niet dood!

    Reply

Laat een reactie achter