Acer Iconia B1

Acer Iconia B1 gaat maar 99 dollar kosten

Acer Iconia B1 een goedkope android tablet

Acer komt binnenkort met de Iconia B1 een zeer goedkope android tablet, die ergens begin 2013 op de markt zou moeten komen.  Hij gaat 99 dollar kosten.

Acer is hard bezig aan een zeer goedkope android tablet de Iconia B1. Uiteraard lever je in op specificaties als de prijs zo laag is, maar het valt nog mee. De Iconia B1 krijgt 7 inch display met een resolutie van 1024 x 600 pixels, een dual-core processor, 512MB werkgeheugen, 8 GB opslag, micro-SD slot, bluetoot 4.0 en GPS en dit alles dus voor een prijs van 99 dollar.  Eerder gingen er ook al geruchten dat Asus een goedkopere versie van de Nexus 7 op de markt gaat brengen en nu blijkt dus dat Acer ook bezig is in dit segment. Voor veel consumenten natuurlijk positief, want niet iedereen heeft een budget van 400 euro voor een tablet. Of de kwaliteit van deze tablet oke is, zal nog even afwachten zijn. Er is niet bekend wanneer de Iconia B1 op de markt zal komen, maar op de CES 2013 zal hier zeker meer duidelijkheid over komen.  Welke android versie er op deze tablet zal staan, is ook nog niet bekend.

Daarnaast gaat er nog een gerucht dat Acer ook bezig zou zijn met een budget Windows 8 tablet met een Intel processor, echt veel meer is hier niet over bekend maar kennelijk is Acer wel hard bezig om zich als ‘goedkope’  tabletfabrikant neer te zetten en wat mij betreft mogen de prijzen sowieso omlaag, dus ik zie het als een goed teken.

[ad]

Acer Iconia B1

bron: WSJ

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter