Aldi krijgt nieuwere versie van de Medion LifeTab (Belgie)

Sinds deze week heeft de Aldi een nieuwe tablet in de verkoop

Het gaat om de Medion LifeTab S9714. Dit is de opvolger van de vorige Medion Lifetab tablets en heeft uiteraard beter specificaties, maar wel dezelfde prijs.

Deze Medion Liftetab S9714 zal voor 399 euro in de schappen van de Aldi liggen vanaf deze week in Belgie. Op zich opvallend dat hij eerder in Belgie te verkrijgen is dan in Nederland. Ik verwacht dat ook de LifeTab wel naar Nederland zal komen, echter zal je er snel bij moeten zijn, want alle voorgaande modellen waar heel snel uitverkocht bij de Aldi.

De Medion LifeTab S9714 is een 10.1 inch tablet met een IPS display met een resolutie van 1280 x800 pixels, een Tegra 3 quad-core processor, 32GB opslag, 3G, Bluetooth 3.0, MicroSD, MicroHDMI, MicroUSB 2 camera’s een 3 MP en 1.3 MP en hij weegt 630 gram.
Hij zal op android 4.0 draaien, dus niet de nieuwste versie, maar de update naar Android Jelly Bean is wel beloofd. Deze zal ergens in 2013 worden uitgerold.

Ik heb zelf een van de eerder Medion LifeTab getest en ik was er wel over te spreken. Zeker omdat hij met 32Gb opslag is en een 3G modulen standaard ingebouwd heeft. Hij heeft hierdoor weinig concurrentie die dezelfde specificaties heeft in deze prijsklasse. Toch had ik liever gezien dat hij rond de 3oo euro zou kosten, want dan zou hij voor mij aantrekkelijker zijn naast een iPad Mini of een Samsung Galaxy Tab 2.

Zie voor meer informatie de website van Aldi. Er is nog niet bekend of hij ook in Nederland verkocht gaat worden, maar hier heb ik navraag naar gedaan, maar nog geen antwoord terug gehad.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter