GamePad Archos

Archos GamePad gelanceerd vandaag!

De Archos GamePad zal deze week nog in Nederland te koop zijn

De Archos GamePad is een tablet die helemaal door Archos is geoptimaliseerd voor het spelen van games, tenminste te hardware dan.De Archos GamePad heeft ons wel een tijdje laten wachten voor hij nu eindelijk in de winkels ligt, maar voor sommige gamers onder ons zeker de moeite waard. Zoals gezegd is de Archos GamePad een android tablet die volledig is ingericht voor het spelen van games, want er zitten namelijk fysieke knoppen rondom het display van de tablet. Echter is het wel gewoon een tablet waarmee je meer kan doen dan alleen games. De GamePad draait op android 4.1 en heeft een Google licentie, waardoor je gewoon apps en games kan downloaden in de Play Store. De GamePad is scherp geprijsd, hij zal 149 euro gaan kosten in Nederland. Het grootste minpunt is misschien dat er geen Tegra 3 processor in zit en dat hij maar 7 inch is. Aan de andere kant is hij hier wel minder zwaar dan een 10.1 inch tablet, waardoor je hem wel weer langer vast kan houden in twee handen, zonder kramp 🙂

Hier even de specificaties:

De Archos GamePad is een 7 inch tablet met een resolutie van 1024 x 600 pixels, een Dual-core proccessor (met een quad-core Mail grafische processor, 1Gb werkgeheugen, 8GB opslag, MicroSD slot, MiniHDMI en MicroUSB poort. Hij weegt 330 gram en is 10 mm dik. En zoals gezegd draait hij op android Jelly Bean 4.1.

Mapping Tools

Nou, vroeg ik me gelijk af: ” Oke, hoe krijg ik de besturing van games dan op die knoppen?”  Daar heeft Archos over nagedacht en met de mapping tools kan je iedere game instellen. Je kan heel simpel dan bepalen welke knop welke besturing is. Archos heeft voor een aantal games al wat instellingen klaar en verwacht dat dit van zelf zal worden aangevuld voor de populaire games. Zie hier onder een video hoe dat werkt.

De Archos GamePad is vanaf vandaag te bestellen bij Archos zelf, maar inmiddels in de online shop al weer uitverkocht. De volgende partij zal 18 december komen, dus nog wel voor de kerst dagen. Ik heb hem nog niet bij andere webshops gesignaleerd.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter