De Acer Iconia Tab W510 is te koop in Nederland

De Acer Iconia Tab W510 kost 499 euro

De Acer Iconia Tab W510 is een Windows 8 tablet met keyboarddock voor een scherpe prijs. Hij is verkrijgbaar in Nederland.

Ik blijf het zeggen maar er zijn helaas nog steeds maar weinig Windows 8 tablets op de markt in Nederland. De Acer Iconia Tab W510 is de eerste van Acer en op zich wel een aantrekkelijke tablet. Het is een 10.1 inch tablet die draait op Windows 8, dus geen Windows RT! Daarnaast krijg je er nog een keyboarddock bij, die je helemaal om kan klappen zodat je hem op meerdere manieren ook als stand kan gebruiken. De versie die vanaf nu in Nederland te koop is heeft 32Gb opslaggeheugen, een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1366 x 768 pixels, 2GB werkgeheugen, een Intel Atom processor, 2 camera’s (8MP), USB, MicroUSB, HDMI en Bluetooth en het keyboarddock verzorgt extra batterijduur.

Op zich dus geen bijzondere specificaties maar in ieder geval voldoen om Windows 8 te draaien, je moet natuurlijk niet verwachten dat je hier een volledige versie van Photoshop soepel op kan draaien. Daarnaast heeft de tablet wel een minpunt dat hij maar 32GB is, dit houdt in dat je uiteindelijk maar 10GB over houdt voor apps en dat is natuurlijk niet heel veel. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om een hardeschijf aan te sluiten of iets dergelijks, maar dat is natuurlijk ook niet ideaal bij een tablet.

Toch vind ik het een aantrekkelijke tablet omdat hij maar 499 euro kost met keyboarddock. Dit is zelfs minder dan dat sommige Windows RT tablets kosten. Ik snap nog steeds niet waarom je voor Windows RT zou kiezen, dus waarom niet zo’n tablet kopen als je budget rond de 500 euro is en je wil graag Windows 8. Het argument van Windows RT is de batterijduur, maar deze Acer Iconia tab W510 heeft extra batterijduur door het dock, dus eigenlijk wordt dat argument opgeheven.

Zie hier onder een overzicht waar je de Acer Iconia Tab W510 kan kopen in Nederland, Het gaat dus om de 32Gb versie met dock:

[table id=75 /]

[ad]

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter