Kijkcijfers app voor Windows 8

Nieuwsgierig naar kijkcijfers?

Dan kan je nu met de kijkcijfers app voor Windows 8 aan je trekken komen. Deze app laat onder andere de kijkcijfers van gisteren zien.

In de Windows Store kan je de gratis app Kijkcijfers vinden. De app is minimalistisch weergegeven en dat is op zich niet erg, want dat hoort een beetje bij Windows 8, maar ik vind zelf de mogelijkheden wel wat beperkt. De app toont de dag top 10 en de week top 10 en verder niets. Je kan bijvoorbeeld niet op datum zoeken of op programma. Daarnaast kan je ook niet verder kijken dan de top 10. Dus wie er op nummer 11 staat zal je nooit weten.

Het is dus eigenlijk een app die wat mij betreft nog niet af is. Ze kunnen er veel meer mogelijkheden aan toevoegen zodat je echt een beetje onderzoek kan doen in de kijkcijfers. Nu zijn het gewoon twee lijstjes en meer niet. Aan de andere kant vind ik dit ook al grappig om te kijken wie van wie heeft gewonnen gisterenavond. Gisterenavond was het uiteraard ‘The Voice of Holland: The Final” en wat ik mij het hardste afvroeg was: ” Waar is SBS 6? 🙂

Klik hier om de Kijkcijfers app te downloaden in de Windows Store (gratis)

[ad]

kijkcijfers

kijkcijfers windows 8

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter