surface phone

Microsoft Surface Phone concept

Wow, een concept voor de Microsoft Surface Phone

Ik post wel vaker concepten van nog niet bestaande tablets of smartphone. Na het bekijken van dit concept moet de Surface Phone er komen, vind ik.

Aan de hand van geruchten is dit concept van de Surface Phone gemaakt. En ik moet zeggen dat ik hier enthousiast van wordt. Mocht Microsoft van plan zijn om een Surface Phone op de markt te brengen, dan zou hij er wat mij betreft zo uit moeten zien. Het is gewoon een mini Surface tablet waar je mee kan bellen. Inclusief kickstand en mini touch cover.

Er gaan wel geruchten dat mogelijk Huawei of Nokia bezig zouden zijn samen met Microsoft aan een Surface Phone, maar het lijkt mij dan waarschijnlijker dat Microsoft deze net zoals de Surface tablets in het geheim aan het maken zijn zonder enige partner. Wie weet verrast Microsoft ons nog met een samenwerking met Nokia. Voorlopig heeft Nokia namelijk nog weinig voordeel gehad aan hun lange relatie met Windows Phone.

Terug naar dit concept. De makers hebben er ook nog specificaties aan toegevoegd, ook op basis van geruchten. Volgens hen zou de Surface Phone een Super AMOLED+ display moeten krijgen met een resolutie van 1280 x720 pixels, een 12 MP camera, USB 3 aansluiting en dus de kickstand en mini touch Cover.

[ad]

bron: Techradar

 

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter