MSI Slider S20

MSI Slider S20 gepresenteerd: Windows 8 hybride tablet

De MSI Slider S20 komt begin 2013 op de markt

Deze Hybride tablet van MSI, de Slider S20 is onlangs gepresenteerd door MSI en zal snel op de markt verschijnen. De verkoop zou zal zijn gestart…

MSI heeft bekend gemaakt dat zij de verkoop van de Slider S20 al zijn gestart, maar in Nederland is hij nog niet te koop. Deze Windows 8 hybride tablet heeft een 11.6 inch IPS display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Hij heeft een dual-core Intel Core i5 processor aan boord en een HD grapics 400 videochip, 4 GB werkgeheugen, 128 GB SSD opslag en ruimte voor een extra 2.5 inch harde schijf. Daarnaast heeft hij Bluetooth 4.0, eternet, 2x USB 3.0 poorten, mini HDMI uitgang en hij weegt 1.16 kilogram, dit komt uiteraard mede door het toestenbord wat er aan vast zit. De batterij is een flinke jongen van 3800 mAH. Hij zal voor 1099 euro verkocht gaan worden.

De MSI Slider S20 zal overigens nog in iets goedkopere varianten beschikbaar komen met bijvoorbeeld een i3 processor of 64Gb SSD. Wat hier de prijzen van zijn is nog niet bekend gemaakt. 1099 euro blijft natuurlijk veel geld, maar deze tablet kan wel jouw laptop vervangen. Hij heeft een toestenbord wat onder het display slide, waardoor je het ook als ‘stand-alone’ tablet kan gebruken. Dit concept zagen we in 2011 voor het eerste bij de Asus Slider. Het belangrijkste van zo’n soort apparaat is de stabiliteit als hij uitgeklapt op tafel staat en het gewicht. De stabiliteit is natuurlijk nog weinig over te zeggen, maar met 1.16 kilogram is hij in ieder geval niet een hele zware jongen, maar eerlijk is eerlijk het is wel 2x zoveel als bijvoorbeeld een iPad. Al denk ik dat zo’n soort tablet/ utrabook voor een andere doelgroep bedoeld is. Hieronder nog de plaatjes van de MSI Slider S20 en zodra hij te koop is in Nederland, lees je dat uiteraard gelijk hier op digimind.

[ad]

 

bron: techpowerup

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter