Nokia komt in 2013 met een Windows tablet

Nieuwe geruchten over een Nokia tablet

Dat Nokia met een tablet komt gaat al maanden de ronde, maar het laatste gerucht geeft aan de Nokia in februari hun tablet zal tonen.

Digitimes brengt dit gerucht in de wereld. Zij hebben wel vaker geruchten uitgebracht en zaten niet altijd bij het juiste einde, maar waar rook is, is vuur. Volgens hun bron, een onderdelenleverancier, zou Nokia hard bezig zijn met hun eigen Windows RT tablet.  Het zou om een 10 inch tablet gaan met een Qualcomm S4 processor. Nokia zou om te beginnen 200.000 stuks laten maken om te zien wat deze op de markt gaan doen. Doordat Microsoft met de Surface tablet kwam, zou Nokia hebben besloten om te wachten met een tablet en zich eerst te focussen op de smartphones met Windows Phone 8. De eerste Nokia Lumia’s met Windows 8 komen in janauri 2013 op de markt in Nederland (de Lumia 620, 820 en 920).

Nokia zou er voor gekozen hebben om hun tablet tijdens de MWC (Mobile World Congress) in Barcelona te presenteren aan het grote publiek. De MWC wordt dit jaar gehouden van 25 februari tot en met 28 februari, maar wie weet zien we al een glimp tijdens de CES 2013, die in januari gehouden wordt. Echter het laatste nieuws is wel dat Nokia daar niet aanwezig zal zijn.
[ad]nokia-windows-8-tablet1

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter