Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620 aangekondigd

Goedkope Nokia Lumia 620 gepresenteerd door Nokia

De Nokia Lumia 620 is een budget telefoon want hij kost maar 259 euro (adviesprijs) en dat is goedkoop voor een nieuwe toestel. Uiteraard wel mindere specificaties dan zijn grote broer de Lumia 920.

Maar toch vind ik het niet tegenvallen en zeker niet voor die prijs. De Nokia Lumia 620 draait uiteraard op Windows Phone 8 en heeft een 3.8 TFT display, met dezelfde super sensitve technologie zodat je hem met je handschoenen of lange nagels kan bedienen. Daarnaast heeft de Lumia 620 een dual-core Snapdragon S4 processor, 512mb aan werkgeheugen, 8 gb opslag, MicroSD slot, NFC en een 5 MP camera. Kortom toch allemaal redelijke specificaties voor een Windows Phone. Dit zou ruim genoeg moeten zijn om soepel Windows Phone 8 op te draaien.

Daarnaast krijg je natuurlijk gewoon alle Nokia apps er bij geleverd zoals Nokia Drive.Hij is iets anders vormgegeven dan de Lumia 920 of 820, maar hij heeft wel dezelfde trekjes. Ook de Nokia Lumia 620 is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Kortom ik vind dit een leuk prijsje voor een nieuw hebbedingetje en als de reviews goed zijn, zou dit weleens mijn tweede pre-paid telefoontje kunnen worden! Wanneer deze kleine jongen zal vanaf januari 2013 in Nederland te koop moeten zijn voor een prijs van 259 euro.

[ad]

bron: Engadget

 

In Parijs heeft Nokia de nieuwe Lumia 620 gepresenteerd. Een telefoon met Windows Phone 8, een 3,8 inch TFT-scherm en 3,8 inch WVGA-scherm, voorzien van dezelfde ‘super senstive’ touchtechnologie die we ook in de Lumia 820 en 920 tegenkomen. Hierdoor is de telefoon ook met vingernagels en met handschoenen aan te bedienen.

De telefoon is uitgerust met een 1 GHz dual-core Qualcomm SnapDragon S4 MSM8627 processor met Adreno 305 GPU, heeft 512 MB geheugen en 8 GB opslag. Het geheugen is eenvoudig te upgraden via MicroSD en de 5 megapixel camera is uitgerust met een flitser. De telefoon biedt verder ondersteuning voor NFC en wordt geleverd met onder andere Nokia Drive, Nokia Transport en Nokia City Lens software.

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter