Nokia Lumia tablet

Nokia Lumia tablet geruchten en concept

We zitten te wachten op de Nokia Lumia tablet

Persoonlijk vind ik het te lang duren voordat we daadwerkelijk wat te zien krijgen van Nokia zelf, tot nu toe moeten we het doen met geruchten en concepten.

Ik heb het afgelopen jaar al meerdere concepten gepost op digimind van Nokia tablets. Deze keer is hij van Nederlandse makelarij en de maker noemt hem . Als Nokia de lijn van de Lumia’s doorzet naar hun tablets, dan zou hij er inderdaad weleens zo uit kunnen gaan zien.

Van de week druppelde er weer wat geruchten binnen over een eventuele Nokia Lumia tablet. Hij zou een 10.1 inch display krijgen en op de Surface lijken. Hij zal verder in ieder geval USB-poorten en een HDMI-uitgang krijgen. Het meest opvallende is de cover die er bij zou zitten. Dit zou net zoals de Touch Cover een toestenbord zijn, maar meer dan dat. Er zou namelijk een accu in zitten waardoor de batterijduur van de tablet 10 uur verlengen. Daarnaast zouden zij gebruik  maken van een techniek waardoor de batterij heel snel oplaad. Ik zelf denk dat Nokia het draadloos opladen gaat toevoegen aan hun tablet, tenminste dat lijkt mij een logische stap na de Lumia 920 die dat ook kan. Voorlopig blijft het wel bij geruchten en concepten want Nokia heeft zelf nog maar bar weinig los gelaten over een eventuele tablet.

Eerder ging het gerucht dat Nokia niet op de CES 2013 zou staan, maar wel op de MWC in Barcelona, wat in februari gehouden gaat worden. Tot die tijd zullen de geruchten nog meer aanwakkeren dat weet ik zeker.

[ad]

Nokia Lumia tablet

Nokia Lumia tablet

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter