Snapseed: Lekker rommelen met foto’s

Snapseed is er nu voor de iPad/iPhone en android

Snapseed is geen onbekende foto app, maar hij is vanaf nu gratis en heeft een flinke update gehad.

Persoonlijk gebruikte ik voorheen altijd iPhoto op mijn iPhone of iPad als ik een beetje wilde rommelen met foto’s, maar Snapseed vind ik een beter alternatief eigenlijk. Snapseed is zo’n app waar je heerlijk mee kan rommelen terwijl je op de bank zit met je vrouw te kijken naar GTST. Het mooie is dat je geen verstand van filters, fotografie of andere technische dingen hoeft te hebben om deze app te gebruiken. Als je namelijk niet weet wat iets betekend begin je gewoon met kiezen en dan te swipen. Je ziet gelijk wat er gebeurd en hoe het er uit ziet. Als je het niets vind druk je simpelweg op cancel en je kan weer wat anders proberen.

Wat ik zelf de leukste optie vind is dat je met 1 druk op een knopje de bewerkte foto kan vergelijken met het origineel, zo kan je altijd even snel checken hoe hij er ook al weer uit zag. Er zitten ook een paar filters opties in, zoals zwart/wit. Het mooie daarvan is dat je ook die zelf weer kan aanpassen naar smaak. Kortom een heerlijke app als je van foto’s maken en bewerken houdt en tussen 20:00 uur en 20:30 uur toch niets anders te doen hebt 🙂

De app is er zoals gezegd gratis en beschikbaar voor android en iOS. De nieuwste update zorgt er voor dat je wat extra filters hebt en vanuit de app gelijk kan delen op Google+, maar je kan hem ook gewoon saven zodat je hem ook zonder de app kan uploaden naar je Facebook of Twitter. Ik heb hem nog even geprobeerd op de Samsung Galaxy Tab 2 7 inch om te kijken hoe hij er uit ziet op een android tablet. De app werkt prima en ziet er qua layout goed uit en gebruikt alle functionaliteiten van de tablet, dus ook voor de androiders.

Klik hier om Snapseed te downloaden voor de iPad/iPhone in de App Store (gratis)

Klik hier om Snapseed te downloaden voor android in de Play Store (gratis)

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

flixtorflixtorfmoviesfmoviesanixanixfavmoviesfavmoviesseriesonlineseriesonlineprimewireprimewirebflixbflixwatchseriesfreewatchseriesfreemoviestowatchfreemoviestowatchfreewatchserieswatchseriesfree tv series online, Squid Game: The Challenge (2023), flixtor, Silo (2023), watch movies online,