Acer Iconia B1 de budget tablet van 2013?

Er is inmiddels meer bekend over de Acer Iconia B1

De Acer Iconia B1 is een budget tablet van Acer met goede specificaties voor een goede prijs. Hij gaat tussen de 99 euro en 149 euro kosten en dat is niet duur.

Van de week schreef ik voor het eerst over de Acer Iconia B1, wat ik overigens al een grappig naam vind (doet me denken aan bassie en adriaan). Inmiddels druppelt er steeds meer informatie naar buiten over deze tablet. De Iconia B1 zal op de CES 2013, volgende week, gepresenteerd worden door Acer.  Ik noem je zometeen de specificaties op, die tot nu toe bekend zijn, maar er is wat onduidelijkheid over de adviesprijs. De ene website zegt dat hij 149 euro moet gaan kosten, terwijl in Amerika weer gesproken wordt over 99 dollar. Ik heb ook nog ergens gelezen dat hij onder de 200 euro zou gaan kosten (dat houdt voor mij dus in 199 euro). De vraag is dus even voor welke prijs hij op de markt gaat komen, maar het blijft goedkoop natuurlijk.

Wat krijg je hier dan voor? De Acer Iconia B1 heeft een 7 inch display met een resolutie van 1024 x 600 pixels, een dual-core processor, 512Mb werkgeheugen, 8Gb opslag, MicroSD slot ( tot 32GB) en een 2 MP camera aan de voorzijde. Hij draait op Android Jelly Bean (niet bekend welke versie) en heeft uiteraard toegang toe de Play Store.

Al met al geen slechte specificaties voor zo’n goedkope tablet. Ik ben dan ook benieuwd naar zijn prestaties. Tabletsmagazine meldde overigens dat via de Acer website al het een en ander te zien is over de Iconia B1. In het Cache geheugen van Google vind je de landingspagina van de Iconia B1. Hier vind je al wat plaatjes en specificaties omschreven. Kortom niet zo handig van Acer, of ze moeten het expres hebben gedaan. Volgende week weten we meer over de B1 en eindelijk hoeveel hij nou gaat kosten. De verwachting is dat hij snel in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter