Apple brengt iPad 4 met 128Gb opslag uit

Apple kondigt aan dat de iPad 4 ook een 128GB versie krijgt

Opmerkelijk bericht van Apple zelf tussen neus en lippen door. Er komt een iPad 4 op de markt met 128GB aan opslaggeheugen. Dit is het dubbele dan voorheen.

Gisteren schreef Apple op hun blog dat zij de iPad 4 hebben vergroot met een 128GB versie. Deze nieuwe versie zal vanaf 5 februari te koop zijn in het zwart en in het wit. De Amerikaanse prijs zal 799 dollar zijn en de 3G/4Gversie zal 929 euro gaan kosten. Wanneer deze versie ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend. Europese prijzen zijn normaal gesproken rechtsoversteken dus 799 euro en 929 euro voor de 3G/4G versie.

Ik snap wel waarom Apple deze stap maakt, want er komen langzaam aan steeds meer mensen die een iPad als vervanging van hun laptop of pc gaan kopen. In mijn kennissenkring hoor ik dit regelmatig. Daarom is het natuurlijk handig om meer opslag te hebben voor je foto’s, video’s en ander content. Ik heb zelf een 32Gb versie en die zit altijd stampensvol, maar dat komt misschien ook om dat ik 100 apps heb. Echter betaal je op deze manier wel een hoop geld voor een iPad, want hij koost 300 euro meer als de goedkoopste versie.

Overigens met die nieuws in gedachten, verwacht ik al helemaal niet meer dat er een iPad 5 in maart gepresenteerd zal worden door Apple, want dat zou echt te kort dag zijn.

[ad]

iPad4-vs-iPad3

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter