Asus Memopad

Asus MemoPad gaat 159 euro kosten

De Asus MemoPad zal in maart naar Nederland komen

De Asus MemoPad zal in maart voor 159 euro te koop zijn in Nederland. We hebben lang moeten wachten op dit Nexus 7 alternatief.

Volgens mij hebben we in 2011 al voor het eerst over de MemoPad gehoord, maar nadat de Nexus 7 werd aangekondigd in samenwerking met Asus, is deze tablet uit beeld geraakt. Toch heeft Asus de Asus MemoPad nieuw leven in geblazen en hij zal nu voor een scherpere prijs worden aangeboden dan de Nexus 7. Eind maart zal de Asus MemoPad verkrijgbaar zijn in Nederland voor de adviesprijs van 159 euro. Voor deze prijs krijg je wel een stuk mindere specificaties dan bij de Nexus. In plaats van een Tegra 3 processor, zit hier een single-core Cortex-A9 processor in. Daarnaast krijg je een TN-paneel met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Verder heb je 1GB werkgeugen en 8Gb of 16Gb opslag. De 16GB versie komt dus naar nederland voor 159 euro. Het geheugen is uit te breiden met eenMicroSD kaart met maximaal 32GB. Daarnaast heeft hij een batterijduur van 7 uur en android Jelly Bean 4.1.

Of deze tablet zijn geld waar is vraag ik mij af. Als je kijkt naar het mindere display en de ‘rekenkracht’ dan zou ik toch gewoon door sparen voor de Nexus 7 of nog eerder gaan voor de Acer Iconia B1 die ook onlangs is aangekondigd als budget tablet van Acer.  De exacte releasedatum in Nederland is nog niet bekend gemaakt. Zoals je op de foto ziet, zal de Memopad met verschillende kleuren beschikbaar worden, welke kleuren in Nederland verkrijgbaar zullen zijn is ook nog niet bekend.

[ad]

Asus Memopad

bron: Asus

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter