Nokia Lumia 620 is te koop in Nederland

De Nokia Lumia 620 is verkrijgbaar in Nederland

Het kleinste broertje in de Lumia serie van Nokia is vanaf nu te koop in Nederland. Hij is zowel los als met een abonnement te koop.

De Nokia Lumia 620 is de budget telefoon van Nokia met Windows Phone 8. Hij kost ongeveer de helft van de Nokia Lumia 920 en is in Nederland verkrijgbaar voor ongeveer 250 euro los. Uiteraard is hij ook met een abonnement verkrijgbaar. Bij de meeste jaarabonnement is hij gratis, dus hiermee is hij uitermate geschikt voor mensen die weinig budget hebben en toch graag een keer Windows Phone 8 willen gaan proberen voor een jaartje. Hieronder heb ik een overzicht neergezet waar hij verkrijgbaar is in Nederland, in de losse verkoop en met abonnement.

Natuurlijk krijg je wel wat mindere specificaties voor dit geld, maar dat lijkt mij meer dan logisch. Volgens de richtlijnen van Windows Phone 8 is het echter wel voldoende om het besturingssysteem er soepel op te laten draaien. De Nokia Lumia 620 heeft de volgende specificaties:

  • 3.8 inch LCD display (clearblack)
  • 480 x 800 pixels
  • Qualcomm Snapdragon S4 dual-core processor
  • 8 Gb opslaggeheugen uit te breiden tot 64Gb met MicroSD kaart
  • 5 megapixel camera en 0.3 frontcamera
  • Bluetooth 3.0
  • NFC
  • USB, GPS, WIFI
  • kleuren blauw, groen, zwart, wi, paars en oranje (niet verwisselbaar)
  • 1300 mAh batterij, spreektijd 876 minuten, standby 330 uur (verwisselbaar)
  • Uiteraard alle Nokia apps zoals Nokia Drive

Kortom geen slechte specificaties voor deze prijs. Het enige wat mij wel tegenvalt is de resolutie en de batterij, maar dat weet je als je een goedkoper toestel koopt. Natuurlijk mis je de opties zoals draadloos opladen en de topcamera van de Lumia 920, maar dat wil niet zeggen dat de Lumia 620 een slechte telefoon is in zijn klasse. Kortom de Lumia 620 is een redelijk toestel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga de komende tijd de reviews in de gaten houden om te zien wat men er van vind.

[table id=92 /]

[ad]

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

yeahmoviesyeahmovieshuratvhuratvanixanixsoaptodaysoaptodaysoap2daysoap2dayheymoviesheymovieshuramovieshuramoviesgogoanimegogoanimebflixbflixseriesonlineseriesonlinewatch movies online, soap2day, watch tv shows online, Orion and the Dark (2024),