Samsung ATIV S half februari ook in Nederland?

De Samsung ATIV S vanaf half februari in België verkrijgbaar

Wanneer de Samsung ATIV S naar Nederland komt is nog niet bekend, maar bij onze onderburen inmiddels wel. Het is nu nog even wachten op bevestiging.

WP7.nl ontdekte via Twitter dat de Samsung ATIV S in Belgie vanaf half februari verkrijgbaar zal zijn, helaas gaf Samsung België aan dat dit alleen voor Belgie geleden. Het is nu dus even de vraag of Nederland eerder of later aan de beurt is. Hij inmiddels wel via Expansys te koop voor 539 euro, maar dan krijg je geen nederlandse versie (wel in te stellen in de Nederlandse taal natuurlijk).

De Samsung ATIV S is de eerste Windows 8 phone van Samsung en lijkt qua uiterlijk enorm veel op de Samsung Galaxy S3, maar dan met Windows Phone 8. Verder heeft hij een 4.8 inch Super AMOLED HD display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een Dual-core processor, 1Gb werkgeheugen, 16Gb opslag, 8 MP camera met LEDflitser en een 1.9 MP front camera. Hij heeft een MicroSD slot,  microUSB poort en NFC.  Hij heeft een 2300 mAh batterij, waar mee je makkelijk 2 dagen zou moeten kunnen doen.

Hij is inmiddels al te bestellen bij verschillende winkels in Nederland. Los kost de ATIV S rond de 550 euro en de leverdatum is nog niet bekend. Ik zal hieronder een overzicht zetten waar de Samsung ATIV S te koop is.

[table id=89 /]

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter