Samsung Galay Note 3

Samsung Galaxy Note 3 in aantocht?

De Samsung Galaxy Note 3 word nog groter

De Samsung Galaxy Note 2 is al groot, met zijn 5.5 inch beeldscherm. De Galaxy Note 3 zou mogelijk een 6.3 inch display krijgen en een 8-core processor.

Met de Phablets van tegenwoordig is de grens tussen een smartphone en tablet al aardig vervaagd, maar de Samsung Galaxy Note 3 zou weer een nieuw grens kunnen gaan worden. Ik ben zelf de Galaxy Note 2 gereviewd en hier vroeg ik mij zeker af of 5.5 inch niet te groot was voor een smartphone, omdat je hem eigenlijk niet meer met 1 hand kan bedienen. bij 6.3 inch weet ik zeker dat het niet meer gaat. Er gaan inmiddels sinds enkele weken al weer nieuw geruchten over de opvolger van de Note 3.

Zoals gezegd krijgt hij, volgens de geruchten, een 6.3 inch display, maar ook een geheel nieuwe processor met 8 cores. Samsung zou deze chip zelf aan het ontwikkelen zijn, maar meer is er nog niet over bekend.  Dit noemen ze een octa-core CPU en hij zou de Exynos 5 chip genoemd worden. Kortom alles wordt weer sneller en groter. De geruchten geven aan dat de Galaxy Note 3 nog dit jaar zou moeten verschijnen op de markt, mogelijk dat Samsung hem zal presenteren tijdens de IFA 2013, die in september gehouden zal gaan worden.

[ad]

Samsung Galay Note 3

bron: Golem en Korean Times

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter